Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας.


  Πλημμύρισε από  χαρούμενες φωνές, χαμόγελα και φωτεινά πρόσωπα το προαύλιο και οι εσωτερικοί χώροι  του 2ου Γυμνασίου Αίγινας, σήμερα Δευτέρα  11 Σεπτεμβρίου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
   Την τελετή του αγιασμού τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας  της Κυψέλης π. Νεκτάριος Κουκούλης ο οποίος μετά  το τέλος  της τελετής απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό γεμάτο νουθεσίες και πατρικές συμβουλές. Ακολούθως ο αντιδήμαρχος κ. Αγής Μαρμαρινός εκπροσωπώντας τον Δήμο Αίγινας ευχήθηκε για τη νέα σχολική χρονιά, εκφράζοντας συγχρόνως τη χαρά του που βρισκόταν ανάμεσα  στους μαθητές και τις μαθήτριες  του 2ου Γυμνασίου.
 Στη συνέχεια ο Διευθυντής του σχολείου καλωσόρισε τους μαθητές εκ μέρους του Συλλόγου των καθηγητών και αναφέρθηκε στις δράσεις και τους στόχους της νέας χρονιάς, ευχαριστώντας ταυτόγχρονα και όσους βοήθησαν για να είναι το σχολείο έτοιμο για αυτήν την ημέρα.

   Ακολούθησε κέρασμα προς όλους και μετά από ένα σύντομο διάλειμα οι μαθητές παρέλαβαν τα νέα σχολικά βιβλία και το πρόγραμμα  της εβδομάδας.

  Παρόντες στον αγιασμό δεκάδες γονείς κυρίως της πρώτης τάξεως οι οποίοι συνόδευσαν τα παιδιά τους στο νέο  τους σχολείο.

Να ευχηθούμε για μια σχολική χρονιά γεμάτη υγεία, δύναμη και καρποφορία.