Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η Xρύσπα στην Αίγινα


  Μια εμφάνιση της Χρύσπα ήταν ικανή να κινητοποιήσει τους παλιούς της συμμαθητές φίλους, συγγενείς και θαυμαστές που έσπευσαν να απολαύσουν το πρόγραμμά  της στη "Ρέμβη".
    Από καιρό συζητιόταν μια εμφάνιση της τραγουδίστριας στην Αίγινα και εφόσον δεν κατέστη δυνατή μια εμφάνισή της το καλοκαίρι, ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Κ. Κλώνος κατόρθωσε να εντάξει την εμφάνισή της στα πολύ πετυχημένα κυριακάτικα live  της "Ρέμβης".
  Η χθεσινή βραδιά λοιπόν ήταν αφιερωμένη στη Χρύσπα. Η εμφάνιση της αγαπημένης Αιγινήτισσας τραγουδίστριας δημιούργησε το αδιαχώρητο στη "Ρέμβη" που τη φιλοξενούσε. Από νωρίς φίλοι, θαυμαστές έσπευσαν να κατακλύσουν την αίθουσα και να σταθούν επί τρεις ώρες ακόμα και όρθιοι για να τραγουδήσουν μαζί της, να διασκεδάσουν και να την καταχειροκροτήσουν.
   Με τραγούδια από τους προσωπικούς  της δίσκους   και όχι μόνο, κάλυψε ένα πρόγραμμα δυόμισι ωρών. Αεικίνητη, δροσερή, απλή και καταδεκτική, άμεση, αυθεντική  η Χρύσπα, κέρδισε αμέσως το πολυπληθές κοινό της μέσα και έξω από την αίθουσα. Δυνατές ερμηνείες, συνυπήρξαν με τρυφερές στιγμές σε ένα  μουσικό ταξίδι στο ελληνικό πεντάγραμμο με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.