Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Αίγινας τίμησε τον Υποπλοίαρχο κ. Α. Φραγκούλη


     Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Δήμος Αίγινας τίμησε τον Αιγινήτη υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος κ. Αργύρη Φραγκούλη ο οποίος διακρίθηκε και τιμήθηκε πρόσφατα από το Σώμα του για την αυτοθυσία που επέδειξε στην προσπάθεια του ως κυβερνήτης περιπολικού Ανοικτής θαλάσσης στη διάσωση προσφύγων ανοικτά της Λέσβου.

   Στο θέμα αυτό είχαμε αναφερθεί τον προηγούμενο Ιανουάριο, όταν  έγινε η απονομή του Αριστείου σε ειδική εκδήλωση στο Λιμενικό Σώμα.
  Ο Αιγινήτης Υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος κ. Φραγκούλης Αργύριος, ο οποίος ως κυβερνήτης του Περιπολικού Ανοικτής Θαλάσσης 080 μαζί με το πλήρωμα του κατά τη διάρκεια των περιπολιών στο Ανατολικό Αιγαίο το έτος 2016 διέσωσε 7607 πρόσφυγες ενώ κατά το έτος 2015 περίπου 3700. Η γενναιότητα, ο ζήλος και η αποφασιστικότητα του καθώς και το ήθος του τιμηθέντος Αξιωματικού τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους άξιους και ικανούς κυβερνήτες στο Λ.Σ. Ο Υποπλοίαρχος Λ. Σ. Φραγκούλης Αργύριος κατάγεται από τη Πέρδικα, σπούδασε στην Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εισήχθη στο ΛΣ το 2006. Η βράβευση του τιμά το νησί μας και την οικογένεια του.

   Στις δύο φωτογραφίες εικονίζονται ο υπονάυαρχος κ. Δημ. Παπαλεονάρδος, ο υποπλοίαρχος κ. Α. Φραγκούλης και ο αξιωματικός κ. Αν. Γιαννούλης.