Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η επιστροφή του Απόλλωνα........

    Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες  ο "Απόλλωνας" επιστρέφει  στα παλιά  του λημέρια και στη γνώριμη θάλασσα  του Αργοσαρωνικού. Από χθες Πέμπτη  15 Δεκεμβρίου ξεκίνησε  τα δρομολόγια  του αντικαθιστώντας  το  "Φοίβο" που κι εκείνος με τη σειρά  του ξεκίνησε  την ετήσια ακινησία  του.
   Ο  "Απόλλωνας"  μετά  την καλοκαιρινή του θητεία  στις  Σποράδες κάτι που η εταιρεία του το συνηθίζει  τα τελευταία χρόνια και μετά από δίμηνη ακινησία - επισκευή επιστρέφει με καινούργια σινιάλα αυτά της 2waysferries εφόσον η προγούμενη εταιρεία του  η Hellenic Seaways  τον πούλησε  στην 2waysferries στην οποία  ανήκει εδώ και καιρό και ο "Ποσειδώνας". Η συγκεκριμμένη εταιρεία διαχειρίζεται πλέον τρία πλοία  στη γραμμή τα: "Απόλλων Ελλάς", "Ποσειδών Ελλάς" και "Αχαιός" κατέχοντας παίζοντας έτσι ένα δυναμικό ρόλο. Όσον αφορά την Hellenic φρόντισε  να πουλήσει όλα  τα πλοία  της στον Αργοσαρωνικό, όχι μόνο  τα  δύο "Απόλλων" και "Ποσειδών", αλλά και να πουλήσει  τη  "Νεφέλη"  στη Βενεζουέλα και να δρομολογήσει  το "Άρτεμις" στις Κυκλάδες.

   Ευχόμαστε  στον  έμπειρο για τη γραμμή "Απόλλωνα"  και στο άξιο πλήρωμά του  να έχουν  καλά και ήρεμα ταξίδια. Ένα καράβι αξιόμαχο και αξιόπλοο ιδιαίτερα  τους δύσκολους  χειμωνιάτικους μήνες  για  τη γραμμή.

Η τελευταία  φωτογραφία είναι από  την πρώτη ημέρα  δρομολογίων του και ανήκει στον κ. Ζήση Συμεωνάκη.