Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο 2ο Γυμνάσιο.

   Όλοι  βοήθησαν  για να στολιστεί το σχολείο  μας από τις πρώτες ημέρες  του Δεκέμβρη. Πρώτα οι μαθητές και οι μαθήτριες  του Γ1 στόλισαν  το δέντρο στην είσοδο του κτιρίου και μετά η καθηγήτρια Γαλλικών κ. Κατερίνα Σαββοπούλου Τουμπέκη η οποία αφιέρωσε ένα ολόκληρο απόγευμα για να αποκτήσει το σχολείο μας και φέτος αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα.
   Τους  ευχαριστούμε πολύ

   Ο  άνθρωπος τελικά δεν θέλει πολλά  για να ζήσει  τα Χριστούγεννα. Αρκεί να  το θέλει πραγματικά. Και τότε πίσω από τα στολίδια και  τα φωτάκια  που αναβοσβήνουν  θα  δει  το πραγματικό φως  της  γιορτής. Το νόημα αυτής της ημέρας  που θα γλυκάνει  τη ψυχή του.
   Όμως  όλο  αυτό το περιτύλιγμα χρειάζεται και ο εμπερίστατος άνθρωπος της εποχής μας για να προετοιμαστεί. Όπως ακριβώς  ένα  όμορφο περιτύλιγμα  που  προσδίδει  στην αξία ενός δώρου.
  Αλήθεια πόσες φορές  έχουμε εντυπωσιαστεί από  την ακριβή, πολυτελή ή προσεγμένη συσκευασία και έχουμε  αξιολογήσει  όπως πρέπει το δώρο;  Το περιεχόμενο δηλαδή που μπορεί να είναι μικρό αλλά να προσφέρεται με αγάπη.