Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το "Άρτεμις" στην υπηρεσία των αθλητών στις Κυκλάδες.

  Ποιός είπε  ότι μόνο οι Αιγινήτες αθλητές  ταξιδεύουν για τις αγωνιστικές  τους υποχρεώσεις; Κι ενώ φαντάζει ακατόρθωτο  τους χειμερινούς μήνες να φθάσεις ως απέναντι στα Μέθενα για να προπονηθείς ή να αγωνιστείς σε ένα υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, στις Κυκλάδες  το γνώριμο και αγαπημένο "Άρτεμις" που εδώ και χρόνια ασταμάτητα υπηρετεί τις ενδοκυκλαδικές γραμμές έχει  τροποποιήσει τα δρομολόγιά του ώστε  οι μικροί και μεγάλοι αθλητές  να μπορούν να ανταποκριθούν στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα στα γειτονικά νησιά.
   Αφορμή για αυτό το σημείωμα μας έδωσε η ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του Α.Ο Σύρου προς  την εταιρεία  HELLENIC SEAWAYS που δέχθηκε όχι μόνο να κάνει εκπτωτικά εισιτήρια αλλά και να  τροποποιήσει  τα δρομολόγια  του πλοίου της προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αθλητές. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και προσωπικά ο Δήμαρχος Σύρου. Υπόψιν ότι αυτές  οι τροποποιήσεις δεν είναι εύκολες όταν το πλοίο καθημερινά "πιάνει" πέντε ή έξι λιμάνια και έχει συνεχείς ανταποκρίσεις.
  Η είδηση αυτή από το Elliniki aktoploia.gr  ας  μας  προβλημματίσει  τώρα  που έρχεται σιγά - σιγά χειμώνας  και η σύνδεση με  τον Πειραιά θα "αραιώσει". Και ασφαλώς δεν είναι μόνο οι αθλητικές  υποχρεώσεις  που μπορεί να μην είναι καθημερινές, είναι  οι επαγγελματικές  και κοινωνικές αλλά κυρίως οι έκτακτες  ανάγκες για λόγους υγείας  των ανθρώπων.