Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Μια μαγική βραδιά χορού.

 Μια πανδαισία χρωμάτων πλημμύρισε το γήπεδο του μπάσκετ από τα πανέμορφα κοστούμια που φορούσαν οι μαθήτριες της σχολής χορού  της κ. Μ.Γιαννοπούλου.
  Μια  βραδιά χορού γεμάτη από το σφρίγος των νεανικών κορμιών, με πλαστικότητα στις κινήσεις, συντονισμό και πολύ ... πολύ ενθουσιασμό. Πίσω από όλα αυτά κρύβεται πολύς κόπος, μήνες σκληρής εργασίας, επιμονή και συνέπεια.
   Αναφερόμαστε στην ετήσια εκδήλωση της Σχολής χορού  της κ. Μ.Γιαννοπούλου που φέτος πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στο γήπεδο του μπάσκετ  και παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές.
   Πραγματικά ήταν μια απολαυστική βραδιά ντυμένη με σύγχρονη μουσική, καλό φωτισμό και αμέτρητα κοστούμια. Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε το παραμύθι η "Σταχτοπούτα" με συμμετοχή του κ. Β. Πιτσιλού, ενώ στο δεύτερο ακολούθησε ένα πρόγραμμα με σύγχρονες χορογραφίες.
    Είναι πολύ παρήγορο σήμερα που καθώς όλα φαίνονται να σβήνουν να υπάρχουν τόσα παιδιά που ασχολούνται με  το χορό. Δίνουν έτσι την ευκαιρία στον εαυτό τους να μάθουν το σώμα τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να εκφραστούν μέσα από την τέχνη.
    Συγχαρητήρια σε όλους, στην κ. Μ. Γιαννοπούλου και τους συνεργάτες  της καθώς και στον κ. Β. Πιτσιλό για τη συμμετοχή του.

   Φωτογραφίες: Ειρήνη Κουνάδη, Ανέστης Κορνέζος.