Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Η Υρώ Μανέ ανοίγει την αυλαία του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας

     Ένα από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα  του Θεάτρου και της τηλεόρασης σηκώνει φέτος την αυλαία  του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Η Υρώ Μανέ ερμηνεύει τον μονόλογο  "Συμβολαιογράφος" του Νίκου Βασιλειάδη σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου.
      Η  Υρώ Μανέ συμμετέχει για πρώτη φορά  στο Φεστιβάλ της Αίγινας. Την Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρα 21.15 μ. μ.στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.
      Η παράσταση "Συμβολαιογράφος έχει αποσπάσει επαινετικές κριτικές και παίζεται εδώ και πολλά χρόνια στα Αθηναϊκά Θέατρα.
    
   Λίγα  λόγια για την υπόθεση:
   Ένας βαθιά συγκινητικός μονόλογος μιας γυναίκας που ζει σε λάθος χώρο και χρόνο. Η Ερασμία, μια χήρα, μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της, κλεισμένη σε ένα περίπτερο, εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της μικρής επαρχιακής πόλης που ζει, μέχρι τη στιγμή που τη θλιβερή, μονότονη ζωή της, διακόπτει ο έρωτας, το πάθος. Τελικά τι είναι αυτό και πως θα το βιώσει; Μπορεί να ναι αγάπη; Και η κοινωνία μέσα στην οποία ζει μπορεί να το ανεχτεί; Θύτης και θύμα μαζί, επιθυμεί αλλόκοτα το απαγορευμένο.

  Οι συντελεστές της παράστασης:

Κείμενο: Νίκος Βασιλειάδης Θεατρική διασκευή: Εμμανουέλλα Αλεξίου- Γιώργος Καραμίχος Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος Βοηθός Σκηνοθέτη: Βιργινία Κυπριώτη, Σχεδιασμός φωτισμών: Μιχάλης Μπούρης Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα  Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης Τραγούδι παράστασης: Κώστας Λειβαδάς – Το τραγούδι ερμηνεύει η Υρώ Μανέ-Βοηθός Παραγωγής: Υρώ Αληθεινού Φωτογράφος Παράστασης: Μαντώ Βασίλη

    Προπώληση εισιτηρίων  στο βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".