Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Τα κορίτσια της Αίγινας νίκησαν

   Πολλά συγχαρητήρια οφείλουμε στην ομάδα  των κοριτσιών του βόλεϋ  του Σαρωνικού που χθες Κυριακή 17 Μαΐου το απόγευμα κατόρθωσαν να νικήσουν  την αντίστοιχη ομάδα  του Ολυμπιακού και κατέκτησαν την πρώτη θέση με   3 -2  σετ.
   Θερμά συγχαρητήρια  στην προπονήτρια κ. Δήμητρα Παλαβρατζή, σε όλους τους υπεύθυνους  του "Σαρωνικού", στους γονείς των κορίτσιων και σε όσους πίστεψαν σε αυτήν την ομάδα και την έφθασαν τόσο ψηλά.
  Πολλά  συγχαρητήρια στις παίκτριες: Βογιατζόγλου, Καλοκούβαρου, Βογιατζόγλου, Λορέντζου, Τρίμη,  Βογιατζόγλου, Τζινιέρη,  Καλαμάκη, Μπόγρη,  Σταθοπούλου, Γκούρι, Καλαμάκη.
   Η κατάκτηση της νίκης ανεβάζει πολύ ψηλά  τον πήχυ  του ομαδικού αθλητισμού στην Αίγινα και σκορπίζει ελπίδες  για το μέλλον.
   Ελπίδες  που συνοδεύονται από ευχές  για  την αξιοποίηση  όλου του έμψυχου δυναμικού που υπάρχει στην Αίγινα στο χώρο του αθλητισμού αλλά κυρίως στη δημιουργία κατάλληλων αθλητικών υποδομών.
   Οι επιτυχίες αυτές  χαρίζουν μόνο χαρά, δημοσιότητα και μετάλλια. Το μεγαλύτερο όμως κέρδος είναι ότι γίνονται αφορμή  για να παρακινηθούν και άλλα παιδιά  και να ασχοληθούν με  τον αθλητισμό.
  Η  φωτογραφία είναι από την ανάρτηση  της Ι. Τζινιέρη στο Fb.