Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

2 χρόνια στην Οδό Αιγίνης

  Τα δύο χρόνια ζωής μας κλείνουμε σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2013. Ήταν ακριβώς πριν από δύο χρόνια  το 2011, όταν ανοιχτήκαμε στη θάλασσα  του διαδικτύου θέλοντας να προσφέρουμε μια ψηφίδα στα πολιτιστικά θέματα  του νησιού μας και όχι μόνο. Από τότε ακολούθησαν 676 αναρτήσεις, πολλοί φίλοι που θέλησαν να συνδεθούν μαζί μας (58)  και πολλοί περισσότεροι στη σελίδα μας στο Facebook. Σήμερα η σελίδα μας έχει αποκτήσει ένα σταθερό αριθμό επισκεπτών που δεν διαβάζουν μόνο τα κείμενα αλλά σχολιάζουν, είτε αποστέλοντας μηνύματα - σχόλια, είτε κουβεντιάζοντας μαζί μας. 
   Γεγονός είναι ότι όταν ξεκινούσαμε δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση  και αγάπη. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε  με όλη μας την καρδιά όλους  εσάς και να σας ευχηθούμε υγεία και ευτυχία για το καινούργιο χρόνο. 
   Και επειδή  θελήσαμε να εορτάσουμε τα δύο μας χρόνια όχι με τούρτα αλλά με το παραδοσιακό χάρτινο καραβάκι, ας δανειστούμε  μια ανακοίνωση από αυτά τα πλοία  της γραμμής που όλο έρχονται αλλά κανείς δε τα βλέπει να έρχονται  τώρα  το χειμώνα:
    "Σας  ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας - αυτά  τα δύο χρόνια - και ελπίζουμε - ευχόμαστε - και πολύ περισσότερο θα χαρούμε να σας δούμε και στα επόμενα ταξίδια μας"
                                                   ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ