Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Aeginarising: έκανε τη διαφορά

   Καθώς πλησιάζει η μέρα των Θεοφανείων και οι γιορτές τελειώνουν σιγά - σιγά αναλογιζόμαστε  τις ημέρες που πέρασαν και πάλι πολύ γρήγορα, κάνουμε απολογισμούς και ελπίζουμε για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μέσα σε αυτό το μίζερο και πάμφτωχο εορταστικό διάκοσμο και πέρα από τις συμβατικές εκδηλώσεις που επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο και σε αυτές αναμασιούνται πρόσωπα, καταστάσεις, ευχές, συμβολικά δώρα και ψυχρές χειραψίες θα πρέπει να ομολογήσουμε πως αν κάτι ξεχώρισε πραγματικά και άφησε όχι μόνο πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και προσδοκίες για κάτι καλύτερο στο μέλλον ήταν η πρωτοβουλία του Aegina Rising  που ζέστανε, ομόρφηνε και χάιδεψε τις ψυχές μας με την απλότητα, την γενναιοψυχία και την ειλικρίνεια των προθέσεων του. Ένα σμάρι νέα παιδιά που ένωσαν τον αυθορμητισμό, τις ιδέες, το κέφι, τη γιορτινή διάθεση τους και προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω. Τους ευχαριστούμε....
   Ευχόμαστε να συνεχίσουν και να προχωρήσουν  και σε άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες. Η Αίγινα το χρειάζεται. Να πάνε κόντρα και με πείσμα ενάντια σε όσους προσπάθησαν να  βρουν στην προσπάθειά τους δόλο, υστεροβουλία και σκοτεινά  σχέδια. Ούτε να ακούσουν και εκείνους που τους  συμβούλεψαν να προσέχουν. Απλά κάποιοι φοβούνται τους νέους και η κοινωνία τρομάζει μπροστά σε κάθε τι νέο, διαφορετικό και πρωτότυπο.
   Την ημέρα των Θεοφανείων λοιπόν στις 4  το απόγευμα οι ευχές όλων μας θα ταξιδέψουν μέσα στα πολύχρωμα μπουκαλάκια. πλέοντας στα ήρεμα νερά του λιμανιού της Αίγινας.